Τo botanologika.com γεννήθηκε το Μάιο του 2018 με σκοπό να προωθήσει σε κάθε σημείο του κόσμου, τόσο τα μοναδικά σε ποιότητα Ελληνικά βότανα, όσο και τα ιδιαίτερα Ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα τα οποία φημίζονται για την ξεχωριστή γεύση και ποιότητά τους.

Η γευστική παράδοση της Ελλάδας έχει γερές ρίζες που βασίζονται στο πολύ πλούσιο έδαφός της, το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς ανά τους αιώνες. Μια νησιωτική χώρα, που όμως η κουζίνα της είχε ανέκαθεν τη γη ως βασική πηγή έμπνευσης.  Στα Βοτανολογικά, πρωταρχικός μας κανόνας είναι η εξασφάλιση  της υψηλής ποιοτητας των προϊόντων μας, εμένοντας πάντοτε στην παράδοση και στις γνώσεις των προγόνων μας. Για το σκοπό αυτό, επιλέξαμε να συνεργαστούμε με μικρούς παραγωγούς και οικογενειακές μονάδες ώστε να είμαστε βέβαιοι πως τα προϊόντα που θα φτάνουν στο τραπέζι σας, θα παράγονται από αγνές πρώτες ύλες, χωρίς χημικά συντηρητικά,πρόσθετα ή βελτιωτικά, έχοντας τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ISO και ΗACCP και σε αρκετές περιπτώσεις διεθνείς βραβεύσεις (πχ Great Taste Awards). 

Η σχέση ποιότητας-τιμής αποτελεί τη βάση της φιλοσοφίας μας. Και εμείς θέλουμε να προσφέρουμε τις πιο ποιοτικές επιλογές στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Σας προσκαλούμε να μας γνωρίσετε και να ανοίξτε τους ορίζοντές σας σε νέες γευστικές εμπειρίες!

Η ομάδα των Βοτανολογικών.